Palautteet

Max.fi todellakin osaa asiansa! Max.fi auttoi aloittelevaa yritystäni luomaan itselleen brandin, joka auttoi nostamaan koko yrityksen pian menestykseen. Ilman tätä brandaamista en usko, että olisin saavuttanut nykyisen kaltaista menestystä – ainakaan näin nopealla tahdilla. Max.fi:n toiminta oli nopeaa ja tehokasta, mutta silti minulla oli koko ajan tunne, että yrityksen edustajalla oli myös aikaa kuunnella minua ja että sain erittäin henkilökohtaista palvelua. On hienoa, että Suomessakin on saatavilla tällaista palvelua, koska täällä on valitettavan usein ihan yritysmaailmassakin vallalla tietynlainen käsitys siitä, että ”oma kehu haisee” ja että itsensä nostaminen jalustalle on jotenkinkin huono juttu. Tämä on mielestäni yksi suurimmista syistä siihen, että Suomesta tuntuu nousevan yhä harvemmin maailmanlaajuisia menestystarinoita, sillä kukapa kissan hännän nostaisi ellei kissa itse? Brandaaminen on tietyllä tavalla juuri tällaista oman hännän nostamista, mutta toki hienovaraisella ja harkitulla tavalla. – Mikael, 32 vuotta, yksityisyrittäjä, Helsinki.

Yrityksemme on ollut erittäin tyytyväinen Max.fi:n tarjoamiin palveluihin ja yhteistyömme jatkuu edelleen eikä sille näy loppua. Max.fi osasi kiinnittää huomiota sellaisiin osa-alueisiin brandaamisen osalta, etten olisi itse niitä osannut edes ajatella. Ensimmäiseksi yrityksemme kotisivut laitettiin kuntoon. Max.fi:n edustaja totesi rehelliseen tapaansa, että vanhat sivumme näyttivät ihan siltä kuin mummoni olisi ne tehnyt. Mummoni ei osaa edes avata tietokonetta, joten voitte kuvitella, minkä tasoiset entiset sivumme olivat. Ja ne oli sentään tehnyt ammattitaitoinen koodari, jonka taidot eivät vain ehkä olleet ihan riittävät visuaalisen puolen osalta vastatakseen nykyajan muuttuneisiin ja koventuneisiin tarpeisiin. Myöskään sivujemme sisältöä ei oltu aikaisemmin päivitetty riittävästi eikä sen kirjoitusasu ollut täysin virheetön. Max.fi laittoi kotisivumme täysin uuteen uskoon ja nyt ne ovat erittäin ammattimaiset. Tämän jälkeen brandiamme lähdettiin luomaan monenlaisin keinoin. Brandin kehittäminen jatkuu edelleenkin. – Marcus, 31 vuotta, HGFT Oy:n toimitusjohtaja, Helsinki.

Saamamme asiakaspalvelu on ollut erittäin asiantuntevaa, napakkaa ja nopeaa. Töiden osalta on pysytty sekä aikataulussa että budjetissa. Pidän Max.fi:n asenteesta, joka on mielestäni suomalaisittain aika harvinainen. Max.fi on onnistunut luomaan itsestään erinomaisen ja arvostetun brandin, joten miksipä se ei onnistuisi tässä tehtävässä myös muiden kohdalla? – Lisa, 45 vuotta, JYYT Oy:n toimitusjohtaja, Kauniainen.

Max.fi tarjoaa hyvää, asiantuntevaa sekä nopeaa brandaamista. Heidän tarjoamansa palvelu ei ole kenties alansa edullisinta, mutta sanoisin, että se on silti jokaisen siihen sijoitetun euron arvoista. Max.fi:n palveluhenki on rehtiä ja reipasta. Asiat sanotaan suoraan niinkuin ne ovat. Toisaalta ilmapiiri on myös erittäin kannustava ja tulevaisuudenuskoa luova! Max.fi:n työntekijöiden työskentelyä on mielenkiintoista ja jopa antoisaa seurata; jokaisesta näkee, että he nauttivat työstään ja suhtautuvat siihen intohimolla. Jokaisesta näkee myös, että heille on jopa henkilökohtaisella tasolla tärkeää, että heidän asiakasyritykselleen luoma brandi menestyisi ja saavuttaisi arvostusta. Tältä pohjalta jokainen voi kuvitella, kuinka tyytyväisiä olemme olleet Max.fi:lta saamaamme palveluun sekä heidän meille luomaan brandiin! – Mikko, 35 vuotta, Rei Oy:n toimitusjohtaja, Espoo.

Haluatko antaa meille palautetta?

Jos haluat antaa meille palautetta toiminnastamme, voit lähettää meille palautetta sähköpostitse osoitteella palaute@max.fi . Voit halutessasi jättää palautteen nimettömänä tai nimimerkillä, mutta toivoisimme, että ilmoittaisit palautteen antamisen yhteydessä ikäsi , asuinpaikkakuntasi sekä työtehtävän, jossa toimit tällä hetkellä. Sekä ruusut että risut ovat tervetulleita, mutta jos annat meille negatiivista palautetta, toivoisimme, että se olisi rakentavaa ja että kertoisit myös syyn tyytymättömyyteesi. Halutessasi voit kertoa meille myös parannusehdotuksia toimintamme osalta. Julkaisemme osan saamistamme palautteista tällä sivulla. Odotamme yhteydenottoasi!